PUBLICITAT

JOSEP MAJORAL «Andorra s'encamina cap a un rumb indefinit»

Per Arnau Colominas
JM
Foto: Ld?A + UL

En Josep Majoral és Tècnic Superior en Energia, ha estat conseller del Comú de Sant Julià des de l'any 2004, dos anys més tard que comencés a militar a Unió Laurediana. Té 38 anys, casat i té dos fills.

–Com i quan es posa al món de la política?

–De la mà de l'actual cap de llista de Liberals d'Andorra, Josep Pintat quan es va presentar com a cònsol major a les eleccions comunals del 2003.

–Un referent polític d'Andorra?

–Josep Pintat Solans, el pare de l'actual candidat a cap de Govern.

–Un de fora?

–Qualsevol que hagi defensat els principis del liberalisme..

–Un company de files en el que confiï molt?

– Josep Pintat.

–Què li ha donat la política?

–L'oportunitat de servir el meu país. Primer gestionant els problemes del dia a dia en la meva parròquia com a conseller de Comú i ara espero poder-ho fer com a Conseller General. A banda, la política ha estat un canal que m'ha permès ser proper a la gent.

–Què li ha tret?

–M'ha restat temps que podria haver dedicat a la meva família, però paral·lelament m'ha fet créixer com a persona.

–Perquè UL i no una altra formació?

–Unió Laurediana, on jo he estat sempre, no s'ha mogut mai en els seus plantejaments i aquests en el seu dia els va defensar el PLA i ara els defensa Liberals d'Andorra.

–Creu en aquesta Andorra?

–Crec fermament en Andorra perquè, tot i ser un país petit, hem demostrat sobradament al llarg del temps la nostra fortalesa. Però amb el Govern actual Andorra s'encamina cap a un rumb indefinit, insegur i ple de d'incerteses. I com que m'estimo el meu país, considero que això ha de canviar.

–Què treballarà per canviar si arriba al Consell General?

–El que intentaré és que s'apliqui el nostre programa i també vull tornar a fer de la Cambra parlamentària un organisme amb estatus propi i no un braç al servei i dictat del Govern com ara.

–Amb quins valors del seu partit se sent més identificat?

–El respecte a la nostra Constitució andorrana, la cohesió territorial, la identitat pròpia de les parròquies, les llibertats individuals i la igualtat d'oportunitats per a cada persona.

–Què vol canviar de la seva parròquia?

–M'agradaria que algunes persones que no estan en la meva formació política entenguessin que hi ha qüestions que afecten a Sant Julià de Lòria, i al conjunt del país, que no es poden polititzar.

–És esportista?

–Practico esport per mantenir-me en forma.

–Quina música li agrada?

–Música clàssica i la dels anys 70 en general.

–De què viu?

–De la meva professió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT