PUBLICITAT

EL PADRINS DE L'ESPAI - Beneficis dels productes de temporada

Per EL PERIÒDIC
Periodic
Foto: ANA / G. L. T.

Els padrins de L'espai de la Fundació Crèdit Andorrà van poder ahir ampliar i refrescar coneixements sobre els aliments de temporada. La dietista i nutricionista Imma Mañà els va explicar quins són els productes més adients per a cada època de l'any, i els beneficis que comporta consumir-los quan toca. A banda, també els va conscienciar dels aspectes positius que comporta consumir productes de proximitat a l'hora de preservar el medi ambient i disminuir els costos energètics del transport. ‘Les estacions i els aliments de temporada', és el títol de la xerrada. La conferenciant va admetre que la gent gran ja acostuma a conèixer quins són els aliments més adequats cada temporada, «perquè ells s'han trobat la industrialització dels aliments ja de grans».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT