PUBLICITAT

JARRET DE VEDELLA - Batalla cuina davant les càmeres

Per EL PERIÒDIC
Periodic
Foto: AJ. DE LA SEU

Ahir va tenir lloc al bell mig de la plaça dels Oms de la Seu d'Urgell la gravació del programa de Canal Cocina ‘Hoy cocina el Alcalde' en el qual l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, es va posar el davantal per cuinar un Jarret de vedella bruneta del Pirineu amb milfulls de patata i formatge Urgèlia, una recepta típica de la gastronomia urgellenca. Batalla va cuinar aquest plat del territori des del plató-mòbil del programa acompanyat per la periodista especialitzada en gastronomia Begoña Tormo, presentadora d'aquest programa televisiu. El mercat setmanal de la Seu d'Urgell, instaurat l'any 1048, ha estat també parada de la caravana, per poder apreciar alguns dels afamats productes de la zona, com els formatges o les verdures més fresques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT