PUBLICITAT

Kevin Domi Cantant, model i productor musical

«La cançó ‘Gasolina’ és la meva inspiració artística»

Per Sònia Lecha

Kevin Domi és un cantant, model i productor musical argentí. Forma part de l’equip Modelsy Artists Andorra i està obert a totes les oportunitats que li puguin arribar. A més, també està treballant en noves cançons, les quals té intenció que es publiquin l’any vinent.
 
–Quan es va començar a interessar pel món de la moda?
–En l’adolescència vaig fer audicions com a cantant per a diverses productores artístiques, i encara que amb la música ho vaig fer bé, vaig decidir experimentar amb projectes relacionats amb el món de la moda. Poques vegades recordo a professionals en la indústria de l’entreteniment dient-me de manera directa que tenia alguna possibilitat de convertir-me en model o alguna cosa per l’estil. No obstant això, vaig decidir aprofitar les oportunitats que sorgien, ja que cada vegada hi havia alguna cosa que aconseguia encaminar-me cap a aquella direcció.

–Relacionat amb la moda, quina és la feina més especial que recorda?
–Vaig capturar el fenomen de la moda europea la primera vegada que vaig volar al continent. Yolanda Cid va ser la primera a donar-me l’oportunitat i em va integrar en l’equip Modelsy Artists Andorra per participar en una de les seves desfilades de moda que va tenir lloc a l’Hotel Roc Blanc. Vam treballar al costat de les models que van lluir per a la marca Lelis, de la radiant Ariane Lelis, qui va ser present al nostre costat per contemplar la seva increïble sèrie de llenceria brasilera. També vam estar acompanyats d’artistes musicals en viu que van transformar el lloc en una pel·lícula mentre ens preparàvem per a continuar amb el resident dissenyador de moda Rubén Cecilia Cortés. Actualment, ho considero el meu treball més especial, ja que es va tractar de la meva primera experiència modelant a Europa.

–Quan es va adonar que es volia dedicar a la música?
–Quan vaig escoltar per primera vegada la cançó Gasolina de Daddy Yankee. Des que era petit, vaig començar a escriure i gravar les meves pròpies cançons de rap, era el meu passatemps preferit. Quan vaig escoltar Gasolina, em vaig revolucionar i vaig començar immediatament a introduir-me al reggaeton. La connexió va ser potent i molt especial, definitivament em va impulsar a somiar en un altre nivell. Des de llavors, i fins al dia d’avui, ha estat de gran influència i inspiració per als meus projectes en l’àmbit artístic.

–També ha estudiat producció musical. Es produeix les seves pròpies cançons?
–Sí, cada dia vull fer-ho millor. Sempre ho estic estudiant tot. Quan estàs compromès amb el teu propòsit no et resulta complicar dominar les disciplines. Em sento molt bé treballant de manera individual i independent, però també gaudeixo col·laborant perquè és on es potencien els uns als altres, mantenint el respecte i l’actitud correcta davant del compromís.

–Actualment, en el món de la música, en quins projectes està treballant?
–Estic treballant en les meves noves cançons i també estic involucrat en la música electrònica.

–Compon les seves pròpies cançons?
–Parlant des d’un enfocament més personal aquesta etapa és una mica complexa perquè cada vegada precisa molts recursos. Construeixo lletres amb el propòsit de generar en el públic un esperit que et condueixi on vols anar. Parlo de seguretat, poder i domini propi, constància, fe i disciplina. Aconseguir sons que transportin i portar les sessions a la seva màxima potència, són algunes de les coses que considero fonamentals per al nucli de les meves produccions.

–Tant en moda com en música, quins objectius té per al 2024?
–Poder publicar nova música a través de diferents plataformes digitals. Quant a moda, vull continuar aprenent. Estaré obert a noves oportunitats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT