PUBLICITAT

Maite Mas Propietària d’ETIAM DECORACIÓ

«El món de la decoració sempre m’ha apassionat»

Per Anna Mencos

Maite Mas és la propietària de la botiga ETIAM DECORACIÓ, situada  a l’Avinguda del Pessebre, de la parròquia d’Escaldes-Engordany. A la botiga s’hi poden trobar articles de regals i complements per a la  decoració de la llar, amb un disseny propi i tota una gamma de productes diferents. A ETIAM DECORACIÓ tenen més de 1.500 productes referenciats d’entre els quals destaca una gran varietat d’articles de decoració de la llar.
 
–Com va començar en el món de la decoració?
–La feina que he desenvolupat gran part de la meva vida professional no em satisfeia i necessitava una canvi de trajectòria per sentir-me realitzada, i el món de la decoració i, sobretot les botigues d’aquest sector sempre m’han apassionat,  i a nivell personal tenia la necessitat de tornar a començar amb un projecte nou.

–Quines són les seves inspiracions?
–Em motiva la decoració, perquè estimula la creativitat i la imaginació. Soc perfeccionista i detallista, i m’agrada provar diferents opcions als espais.

–Quins productes es poden trobar a la seva botiga?
–Tenim molta diversitat de productes,  aproximadament 1.500 referències. Hi  pots trobar des de coixins, mantes, quadres, plantes i flors artificials fins a estores, catifes de diferents teixits, butaques, tasses, figures, gerros de vidre o ceràmica, cadires, taules de centre i auxiliars, espelmes, portaespelmes, làmpades, cistells de fibres naturals, caixes, accessoris de cuina i molt més.  

–Només venen els productes, o també van a les cases a decorar-les?
–Actualment fem la venda del producte, podem assessorar amb les qualitats, colors o opcions més escaients per a les necessitats de cada client. 

–Com va ser el procés d’obrir la botiga?
–Va ser un procés complicat, gairebé part de la feina estava feta abans de trobar el local, que va ser el més complicat. M’hagués agradat un carrer més cèntric, però no ni havia en aquell moment. Ara estic contenta de com va anar tot. 

–Com van decidir quins productes volien tenir?
–Inicialment vaig apostar per introduir més mobiliari i, després de gairebé un any d’obertura i suposo que per la situació del local, haig de dir que no va ser encertada. Ara m’he decantat per mobiliari més petit com taules de centre i auxiliars, alguna consola. La introducció de més elements decoratius.

–També tenen figures de diferents personatges de Disney. Per què van decidir apostar per aquests objectes?
–Un dia em van oferir uns productes de Disney, concretament el personatge de dibuixos Stitch, que per a mi té un motiu sentimental, amb el meu fill érem fans quan va sortir la pel·lícula, fins al punt que a la  nostra mascota li vàrem posar el nom d’Stitch. Sí que, ara he ampliat  més els personatges Disney, haig de dir que són unes figures decoratives amb molt color i dissenys molt divertits, que tenen gran acceptació per la diversitat que tenen les col·leccions.

–Com creu que es troba el negoci de la decoració al Principat?
–Molta gent del país m’ha dit que ja era hora que es fes una botiga diferent. Crec  que les persones al final busquem tenir la nostra pròpia identitat inclús a casa nostra, i molts, per aconseguir-ho, compren als països veïns, però també va en funció de les prioritats o necessitats de cada persona i del poder adquisitiu del qual es disposa en aquell moment. La meva fita és poder arribar a tothom amb productes de qualitat i amb un preu raonable. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT