PUBLICITAT

Sol Bellino Responsable del Magic Park

«Volem ser un espai de referència per a nens i pares»

Per Maria Lozano

La responsable del Magic Park, Sol Bellino.
La responsable del Magic Park, Sol Bellino.

Sol Bellino és la responsable de l’espai lúdic, Magic Park, un lloc a la parròquia d’Escaldes-Engordany on els nens i nenes poden gaudir d’una estona de joc i deixar fluir la seva creativitat.

–Com i quan neix la idea de Magic Park?
–Neix fa un any, arran d’un grup d’amics amb fills i filles entre 2 i 10 anys que volien tenir un espai on els nens i nenes poguessin anar a jugar mentre els pares prenen una beguda amb els amics o la família. En definitiva, Magic Park és un espai net, ampli i amb jocs diversos aptes per als més petits de la família. També amb aquesta idea principal de recinte familiar, un lloc com la cafeteria havia de complementar la comoditat i tranquil·litat que molts cops els pares i mares busquen mentre comparteixen amb els fills. El plantejament és aconseguir un lloc on es poguessin celebrar les festes d’aniversari dels més petits.

–Quin és el principal objectiu?
–El nostre objectiu és que Magic Park es converteix en el lloc de referència on poder passar una estona agradable, tant pares com nens. Ser el bar i cafeteria amb parc infantil de jocs per a nens d’1 a 10 anys a Escaldes-Engordany. Que els infants vulguin venir perquè els agraden tots els jocs que tenim i els pares vulguin venir per tenir un espai còmode on poder prendre alguna cosa.

–Amb quins espais compta Magic Park?
–Els espais són molt variats, tenim la zona de menjar i begudes amb diferents taules per a grups. La zona de jocs amb un parc de boles amb passarel·les, tobogans, rocalles i xarxes, tot amb joguines com a daus, pilotes i altres elements. Aquest castell de boles té la capacitat per més de 20 nens. També dos llits elàstics, una zona de joc Lego, una taula per pintar i una altra amb diversos llocs de taula.

–Quines activitats fan?
–Programem totes les activitats lúdiques que interessen als més petits. Les activitats van des de titelles, conta contes i construccions, fins a arts crafts, globoflèxia i treballs manuals, tot i que aquesta última varia depenen de l’època de l’any.

–Qui forma part de l’equip de Magic Park?
–Estic jo, que m’encarrego de tota la part d’organitzar les festes d’aniversari, a més d’animar als nens i nenes que venen a gaudir al nostre parc. També m’acompanya el Kevin, que és l’animador i qui acompanya els nens a gaudir al màxim de totes les instal·lacions.

–Què trobaran a Magic Park les famílies i infants que els visitin?
–Trobaran un espai nou, modern, net i amb tot el necessari per passar una bona estona, a més de poder degustar els nostres àpats, promocions i ofertes que tenim cada dia.

–Tenen molta demanda?
–Moltes festes d’aniversari ja s’han fet al Magic Park, i cada vegada més nens a les tardes, abans de les activitats extraescolars, venen a passar una estona. Així com els caps de setmana que és quan moltes famílies es programen per gaudir i passar un dia en família.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT