PUBLICITAT

Ilka Dobreanu Dissenyadora gràfica i organitzadora d'esdeveniments

«Crear una experiència única és molt gratificant»

Per Anna Mencos

I.D.
I.D.

Ilka Dobreanu, és una dissenyadora gràfica amb més d’11 anys d’experiència en l’organització i decoració d’esdeveniments. És especialista en la creació d’experiències úniques per a cada esdeveniment i donar a cada client una atenció personalitzada. El món de les decoracions d’esdeveniments li permet expressar la seva creativitat a través dels seus treballs. La seva empresa, My Party Decor, es troba a la parròquia d’Encamp.

–Com va començar ‘My Party Decor’?
–Sempre m’ha agradat preparar festes, i per això en tot el meu entorn era l’encarregada d’organitzar tots els esdeveniments. Amb l’arribada dels meus fills a la meva vida, va ser quan vaig desenvolupar la meva passió per crear i decorar. Vaig començar a formar-me en organització i decoració d’esdeveniments i disseny gràfic. Aprofito cada oportunitat que tinc de participar en cursos per estar al dia amb les tendències en decoracions, motius que han fet que m’embarqui en aquest preciós projecte al qual vaig anomenar My Party Decor.

–Com va ser el procés d’obrir l’empresa a Andorra?
–A l’inici costa una mica, però amb el temps vas desenvolupant estratègies per arribar a aquella clientela que busques. Mostrar els teus productes i serveis i fer una mica de màrqueting ajuda molt. També em van anar molt bé les referències entre clients als seus familiars i amistats.

–Quina mena d’esdeveniments organitzen?
–Fem aniversaris, casaments, batejos, baby shower, festes de Nadal per a empreses, entre d’altres. M’encanta fer qualsevol mena d’esdeveniments perquè cada un és diferent i té una logística de disseny, organització i decoració diferent. Per exemple, un bateig té una perspectiva d’una cosa subtil i delicada; per a les comunions, hi ha moltes opcions de temàtica a oferir als clients. El mateix passa amb els aniversaris tant per nens, com per adults. També oferim les famoses ‘gift box’ que es poden utilitzar per a qualsevol ocasió i estan totes personalitzades. A més a més, oferim ornaments nadalencs per decorar la casa o l’oficina.

–Quin és el que dona més feina o és més difícil d’organitzar?
–Els casaments, sense cap mena de dubte, són els que més feina donen perquè porten mesos de preparació. És un dels esdeveniments més importants de la vida d’una persona, per aquest motiu la seva planificació requereix molta dedicació i hores de treball, i això es deu al fet que molts dels detalls s’han de cuidar perquè aquell dia sigui perfecte.

–Els dissenys els tria vostè o el client porta una idea?
–En general quan un client m’escriu, sempre té una idea de disseny i la temàtica que desitja. A vegades els dono idees del disseny i la temàtica que desitja, altres vegades els dono idees amb les quals junts formem un bonic projecte al qual li anem donant vida a poc a poc fins que arribi el gran dia.

–Què la va motivar a obrir una empresa d’organització d’esdeveniments?
–Sempre he sentit una gran passió per l’organització i la decoració de tota mena de celebracions, treballar en diferents esdeveniments socials, privats i empresarials. Això em va motivar a obrir el meu projecte emprenedor en aquest camp i preparar projectes únics per a cada ocasió. És molt gratificant per a mi crear experiències memorables pels meus clients.

–Quin sentiment té en acabar un dels esdeveniments?
–Cada vegada que acabo un projecte experimento una barreja d’emocions. Per un costat una gran satisfacció i alegria en veure l’èxit de l’esdeveniment, i també de veure com els assistents i els amfitrions gaudeixen de l’experiència que preparem per a ells. Veure com tots els detalls creats cuidadament s’uneixen per formar un ambient especial i inoblidable, no té preu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT