PUBLICITAT

Destí turístic per l’esquí, però també per l’oferta cultural

El país és conegut pels seus grans paisatges i per la seva gran oferta turística i de restauració. En ser un país de muntanya es dona per fet que el turisme del país és sempre d’hivern, sobretot per les grans pistes d’esquí amb les quals compta el Principat.

Tot i així, cada vegada més se’l coneix ja no tant com un destí d’hivern sinó també d’estiu per a famílies que busquen desconnexió alhora que diversió. I és que la gran oferta d’activitats que ofereix Andorra està fent que molts pares amb fills decideixin fer aquí les seves vacances.

Ja no hi ha només activitats d’aventura i a l’entorn sinó que també hi ha una gran oferta cultural. I el millor que es troben els que venen és que les activitats són per a totes les edats i per a tots els públics. 

Un exemple serà aquest cap de setmana, ja que es dona el tret de sortida al Cirque du Soleil, un espectacle que acollirà un nombre important de persones que vindran al Principat a gaudir del show alhora que fan altres activitats.

El fet de convertir-se en un destí de turisme cultural més enllà del d’esquí obre moltes portes al país, sobretot perquè la temporada forta seguirà sent sempre la d’hivern, però hi haurà unes molt bones dades de visitants també a l’estiu.

Andorra combina també la seva ubicació als Pirineus amb una gran oferta comercial i de lleure. Ara a l’estiu es pot visitar des de museus fins a esglésies romàniques, fet que ajuda a donar a conèixer la riquesa cultural de què disposa el Principat.

Així doncs, gràcies a aquesta gran oferta, el país és capaç de satisfer els interessos de tota mena de viatgers, des dels que busquen luxe fins als que el que volen és passar uns dies en família rodejats de muntanya.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT