PUBLICITAT

Cal recolzar als de casa la temporada vinent

Tant de bo aquest any els socis de l’FC Andorra fossin encara més que els que hi ha hagut aquest any.

Com trobaran unes pàgines més endavant, en concret a la secció d’esports, ahir al vespre el club va fer públiques les tarifes i la manera de fer els abonaments, així que ara toca als andorrans i residents fer-se socis i recolzar el club.

Està molt bé ser d’equips com el Barça, sobretot per la qualitat de joc i perquè vulguem o no sempre és millor ser d’un dels millors equips del món per endur-nos sempre alegries, i és divertit gaudir de partits de Primera Divisió; però també és important donar suport als de casa.
Si bé és cert que aquest final de temporada s’ha anunciat alguna baixa notòria a l’FC Andorra de cara a la pròxima temporada, també hi ha nouvinguts que portaran aire fresc als tricolor i ben segur que donaran més d’una alegria a l’afició.

A més, aquest any pujarà a jugar a l’Estadi l’RCDE Espanyol després del seu tràgic descens a segona divisió, un partit que serà interessant pel conjunt de l’FC Andorra. 

En altres coses no, però quant a afició en tenen una de molt bona, així que toca superar-los, toca donar suport als nostres, perquè qui sap on arribarem, potser d’aquí a uns mesos estem batallant un ascens i llavors tothom voldrà ser-ne soci i anar al camp. Això no vol dir que la del Principat no sigui una bona afició sinó que sempre es pot superar. 

De fet, si alguna cosa tenen en comú les dues és que hi ha persones disposades a viatjar per tot el territori espanyol per a seguir al seu equip allà on vagin i allà on juguin.

El fet de fer-se d’un equip i donar suport cal fer-ho des de baix i des del principi. Des del club s’espera que la quantitat de sol·licitants d’abonaments sigui més àmplia que la d’anys anteriors. Així que toca posar-s’hi i fer el club encara millor.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT