PUBLICITAT

Veure’t fora de casa després d’haver-ho donat tot

Ha de ser decepcionant i trist veure que portes anys donant-ho tot per a un partit i que t’ho paguin amb el racó de pensar. I segurament aquesta és la sensació del ja ex liberal, Toni Puig, que ahir va deixar el partit en veure que no se’l té en compte per a càrrecs més importants dins el partit i que veu que altres persones que porten menys temps li passen la mà per la cara.

Ahir poc més es va saber a part del comunicat que va fer públic a les seves xarxes socials on informava de la dimissió dels càrrecs que ostentava i de la renúncia com a militant de la formació. 

Aquesta baixa se suma a les varies que està visquent el partit des dels últims mesos, sobretot provocades pels mals resultats a les eleccions del passat 2 d’abril i de la manca de persones i, sobretot d’un líder fort que recondueixi el partit a bon port.

Ara mateix sembla que no hi ha relleu, i així es va evidenciar a l’última executiva del partit. Se suposa que en aquests propers mesos hi haurà algú que decideixi agafar les regnes i lluitar per a aixecar una formació que no fa més que anar de cap a caiguda. I realment si volen seguir sent el que havien estat fins ara haurien de trobar un bon líder, més tenint en compte que a finals d’any hi ha eleccions comunals on sembla que tenen previst presentar-se, la qual cosa significa que en acabar l’estiu ja començarà la precampanya i la campanya electoral i, si res no canvia, està clar que Liberals no arribarà enlloc.

Tornant a Puig esta clar que l’ex liberal, tot i que de moment té previst prendre’s un temps, acabarà buscant un nou espai polític on encaixar, sentir-se còmode i sobretot que li donin algun paper cosa que segons deixa dit al comunicat, no ha tingut per part de la directiva del que ha estat el seu partit fins ara.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT