PUBLICITAT

Un país agradable que convida a fer esport

Aquest cap de setmana se celebra l'Spartan Race a Andorra, una de les curses d’obstacles més famoses en l’àmbit internacional. En aquesta hi participen corredors no només andorrans sinó de diversos indrets que venen al país per a posar-se a prova en una cursa gens fàcil i per la qual s’ha d’estar molt preparat.

El fet que una competició internacional vingui al Principat és positiu no només pel reconeixement a Andorra com un país que acull esdeveniments esportius, sinó perquè també ajuda al turisme i, ben segur que es reflecteix en les dades d’ocupació hotelera d’aquesta setmana.

Amb la quantitat d’esportistes professionals i gent amant de l’esport que hi ha al país s’ha de potenciar com s’està fent i inclús augmentar el nombre d’activitats esportives per a poder posicionar encara més si es pot Andorra com un país acollidor de grans esdeveniments.

Un dels punts més positius que té el Principat és el seu entorn, que convida a fer esport perquè és un entorn totalment natural. En aquest cas es parla d’una cursa d’obstacles, però segur que a aquesta la seguiran moltes altres curses tant d’atletisme com de ciclisme. De fet, aquest últim és un esport molt practicat al país no només pels professionals que resideixen aquí sinó per moltes persones que cada dia o cada cap de setmana surten amb la bicicleta. El fet de tenir tants carrils bici i tan bones temperatures en temporada primavera i estiu fa que els que practiquen l’esport s’interessin per Andorra i els que no l’havien provat fins ara es plantegin començar a fer sortides.

És un dels trets que diferencia el Principat respecte països veïns i, sense voler generalitzar, es podria dir que hi ha molt més respecte i conscienciació envers els ciclistes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT