PUBLICITAT

Prendre consciència és la clau per a un món millor

El que més ens hauria de preocupar és realment de les últimes preocupacions de moltes persones. Ahir va ser el Dia Mundial del Medi Ambient i el cert és que és important que tinguem en compte alguns factors per a no carregar-nos el planeta.

Evidentment, els canvis sempre són lents i no es pot pretendre tenir a tothom conscienciat de cop i volta i que tothom es converteixi en Greta Thunberg en un tres i no res. El que és crucial és que tots prenguem consciència de cuidar el medi ambient. Perquè no tenim un altre planeta i si no ho fem ara, cada vegada anirà tot a pitjor.

I cuidar-lo no és tan difícil i es tracta de començar per petites coses com per exemple el reciclatge. Hi ha moltes persones que reciclen a la feina, però que després a casa no ho fan. I el cert és que tampoc és tan difícil i si tots ho fem, ajudarem a millorar el món en què vivim i deixar un món millor a les futures generacions.

Hi ha coses que costa que calin a la societat. L’ús del transport públic i anar caminant o amb bicicleta a la feina és una de les coses que no tothom acaba de fer. I no només a Andorra sinó a tot el món. Hi ha persones que inclús agafen el cotxe per a trajectes dins el mateix poble o la mateixa ciutat quan aquests són totalment prescindibles. I a Andorra no hi ha excuses, ja que és un país amb transport públic gratuït. I tenint en compte els problemes d’aparcament el més intel·ligent és anar amb autobús o caminant si es pot.

Cada vegada hi ha més personatges coneguts que fan campanya de lluita pel medi ambient. Inclús Coldplay ho fa en la seva gira mundial posant vídeos abans dels concerts i fent que els seus shows siguin 100% sostenibles. Gestos com els seus poden ser el primer pas per a una societat més conscienciada.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT