PUBLICITAT

El 2025 més i millor perquè jugarem a casa nostra

Com si es tractés d’uns Jocs Olímpics. Així és com la ciutadania s’ha de prendre els Jocs dels Petits Estats i més tenint en compte que Andorra n’és la pròxima seu. El 2025 les competicions se celebraran al nostre territori i per això és important que prenguem consciència de la rellevància que tenen per als esportistes andorrans.

Als grans països els atletes es passen quatre anys entrenant dur per a preparar-se per a les Olimpíades i tenen el respecte de tota la població del seu país. El mateix hem de fer amb els Jocs dels Petits Estats. Per a un país petit com Andorra aquests jocs tenen molta rellevància, tenint en compte que és el més semblant a uns Jocs Olímpics.

És feina principalment del Govern però també de tots nosaltres col·laborar perquè les competicions i tot el que les envolta siguin un èxit i que 2025 sigui un any ple d’èxits pels esportistes andorrans. Ja ho ha estat aquest 2023 amb totes les medalles aconseguides, així que esperem que el fet de jugar a casa sigui encara més positiu.

La rellevància de tenir els Jocs al país ja no és només en l’àmbit esportiu sinó també en el turístic, ja que són dies on el Principat rebrà una gran quantitat de persones, no només els que competeixen, sinó el cos tècnic, familiars, amics i públic en general.

El cap de Govern va recollir la bandera i, en les seves declaracions, va deixar clar que el país sabrà organitzar uns molt bons jocs i tothom s’hi implicarà. I va posar també d’exemple els anys on el Principat va acollir les competicions.

Els nostres ja han tornat o estan de tornada i des d’aquí els donem l’enhorabona pels resultats obtinguts, perquè no és fàcil competir en uns jocs així per molt que no siguin uns Jocs Olímpics amb els més grans del món.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT