PUBLICITAT

Andorra es tenyeix de rosa per a alegrar els dies grisos

És un gust passejar aquesta setmana per la capital. La quantitat de decoració que s’està posant està dibuixant una Andorra molt més dolça del que estem acostumats. I ho està fent en una setmana marcada per la pluja que fa que tot i que el cel estigui gris, els carrers tinguin color i doni gust passejar, encara que sigui amb paraigües. 

El cert és que el lema no pot ser més encertat. ‘La vie en rose’ és l’escollit i pels diferents carrers podem trobar flors, bicicletes decorades o altres elements decoratius que alegren el dia a qualsevol persona que passegi.
Són molts els turistes i no turistes que es paren a fer fotografies de la decoració i els que ho fan servir d’escenari per a les seves publicacions d’Instagram. De fet, ja des del comú s’ha organitzat un concurs a aquesta xarxa social. 

Molt difícil ho tindran per a decidir la fotografia guanyadora, tenint en compte que cada racó de la parròquia s’ha decorat d’una manera molt fotogènica.

És una molt bona iniciativa fer-ho en un període on el turisme no és que sigui per a tirar coets, però promovent aquest tipus de coses s’ajuda a fer que els habitants dels països veïns passin per Andorra. I no haurien de ser només els de fora sinó que els que vivim aquí hauríem d’aprofitar-ho. 

Poques vegades es veuen obres com aquestes enmig del carrer i val molt la pena aprofitar que ho tenim tan a prop.

I, tot i que encara hi ha algunes de les decoracions que no estan acabades, ho estaran aviat i des d’aquí voldríem recomanar a tots aquells que ens llegiu que dediqueu un moment del vostre cap de setmana a passejar per Andorra la Vella i gaudir de les obres d’art que s’han fet al centre de la capital del Principat.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT