PUBLICITAT

Gran paper dels nostres als Jocs dels Petits Estats de Malta

Malta ja ha estat escenari de la participació d’alguns dels nostres esportistes als Jocs dels Petits Estats. De la participació però també dels bons resultats. La cita, una de les més importants de la carrera dels competidors andorrans, és destacada pel fet de ser el més semblant als Jocs Olímpics. De fet, aquesta competició es va crear per a petits estats com Andorra que solen tenir més dificultats per a participar en les Olimpíades i aconseguir-hi medalles.

Un punt fort que té el Principat és que, tot i no tenir tants habitants com tenen altres estats d’Europa, sí que té una gran quantitat d’esportistes i, a més, bons.

Aquest és un dels trets diferencials d’Andorra, un país que convida a fer esport, on han nascut grans esportistes reconeguts internacionalment i on n’hi venen molts per les condicions que tenen a l’hora d’entrenar. Per a fer-ho només cal veure la quantitat de ciclistes que resideixen aquí i entrenen a les nostres carreteres.

Respecte al primer dia, només podem gaudir de la victòria dels de la delegació que de moment ens han donat ja els tres metalls possibles: or, plata i bronze. Tot apuntava que seria un bon dia quan ja des del primer moment vam poder veure diversos andorrans classificats per a les finals. I cal destacar també el paper dels nadadors i atletes del país, els quals van aconseguir diverses medalles, una d’elles d’or. Uns resultats molt positius pel país i que tant de bo es repeteixin els pròxims dies. Esperem doncs que els nostres que queden per competir assoleixin bons resultats com els de Nadia Tudó i ens deixin ben amunt del podi en totes les disciplines que s’estan disputant.De moment, des d’aquí només els podem animar i traslladar-los l’enhorabona pels resultats obtinguts en aquesta primera jornada.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT