PUBLICITAT

El Futbol Club Andorra fa una temporada brillant

El FC Andorra acaba setè a la classificació de la Liga SmartBank aquesta temporada. La veritat és que han fet un pas excel·lent per la segona divisió i es mantenen en ella de cara a l’agost, quan comenci la temporada 2023-2024.

L’últim partit de la temporada disputat dissabte va ser fantàstic i els jugadors van marcar quatre gols contra el Vila-real B per acabar la lliga en molt bones condicions. Rubén Bover i Carlos Martínez van ser dos dels protagonistes de la jornada, en la qual ambdós van marcar un gol cadascun.

La plantilla que ha format la direcció tècnica i Eder Sarabia durant aquesta temporada ha estat molt encertada, i és que molts dels jugadors han demostrat un alt nivell i molta professionalitat al llarg dels partits disputats a la lliga de segona divisió. Sarabia sempre ha recalcat la bona predisposició dels jugadors i l’esforç en tots els entrenaments, i aquesta s’ha vist reflectida en la majoria dels partits de l’equip, que sempre ha lluitat i s’ha deixat la pell al camp de joc per donar el millor de si. L’entrenador, sens dubte, ha estat el que ha portat a l’equip a on és ara, una setena posició més que merescuda després de la lluita constant contra cada un dels contrincants.

La temporada vinent no sabem encara quins jugadors ens acompanyaran, però esperem que els integrants de l’equip també ho donin tot, de la mateixa manera que s’ha fet en aquesta i continuar sumant en posicions.
Eder Sarabia seguirà al capdavant i donarà el millor per l’equip, així que es podria esperar que la temporada vinent arribessin al play off. L’afició de l’Andorra continuarà sent fidel a l’equip i animant a tots els partits com es mereixen. Mai una afició d’un país tan petit s’havia sentit tan orgullosa com ens sentim els andorrans de la gran temporada que ha fet el FC Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT