PUBLICITAT

Major rendibilitat dels agents si s’incorpora més personal

Dotar al Cos de Policia de més efectius farà que puguin desenvolupar millor la seva feina i d’aquesta manera cobrir totes les necessitats de la població. Amb la dotació de 40 efectius més, que és el que demanen incorporar, la rendibilitat i l’excel·lència del cos serà molt més elevada i, sens dubte, més completa, ja que falten efectius a totes les unitats.

A part de la major dotació de personal també s’han d’incrementar de manera notable els recursos materials, augmentant així la formació dels policies d’arreu del país, de manera que la feina perfeccioni més la professionalitat dels agents, per a poder desenvolupar la seva feina de la millor manera possible i al 100% amb tots els elements necessaris a nivell de material policial.

Durant els propers anys es vol emfatitzar com a finalitats importants la reducció dels accidents de trànsit, molt concorreguts durant el 2022 i 2023, on la xifra ha pujat. Combatre i prevenir la violència de gènere, la ciberdelinqüència i la lluita contra les drogues també són tres objectius que des de les unitats de la Policia es volen disminuir. La lluita contra els estupefaents és un tema cabdal sobretot en joves, edat en la qual s’és més influenciable i on el consum pot afectar de manera més greu i aguda. 

Tot i això, els amics amb els quals t’ajuntes i fas equip també poden influir molt en temes de drogues i un abús excessiu de les xarxes, que acaben portant a temes de ciberdelinqüència si no es vigila a l’hora de navegar en certes pàgines.

El reconeixement de tots els policies del cos s’ha fet efectiu, i s’ha posat de manifest la bona tasca desenvolupada pels agents, que continuarà millorant i progressant a mida que augmentin els agents de policia i s’aporti més material necessari per a realitzar les tasques de manera correcta al llarg de la jornada laboral.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT