PUBLICITAT

Després de tot, qui es vol quedar amb la patata calenta?

Com indica el titular d’aquesta editorial, ha arribat el moment de passar-se la patata calenta. Dit d’una altra manera, el moment de passar a una altra persona, o persones, un problema important. Un fet que s’ha viscut aquest cap de setmana amb un partit, el PS, que ha decidit renovar la seva executiva i es tornarà a viure avui al vespre amb un partit, Liberals, que posa els càrrecs de la seva executiva a disposició de la militància després dels pobres resultats obtinguts a les passades eleccions, amb un líder que fa uns dies va fer autocrítica en una entrevista publicada a aquest mitjà.

Ara bé, a diferència dels socialdemòcrates que han evidenciat una forta determinació en la figura dels joves relleus, sembla que a Liberals li està costant trobar algú que vulgui fer-se càrrec del partit i posar-se al capdavant de l’executiva. I no és d’estranyar, tenint en compte que ara mateix no tenen grup parlamentari i només disposen d’un conseller no adscrit.

Ara queda veure com tenen previst afrontar la campanya per a les pròximes eleccions comunals tenint en compte la gran despesa que suposa una campanya electoral, la passada i la que ve en un sol any. Tot això si és que aconsegueixen acabar formant llistes que també és una cosa que està per veure.

Per això la gran pregunta és: hi ha algú al país disposat a quedar-se la patata calenta? Es van sentint noms, pocs, durant aquests dies, però hi ha molts dubtes. Per agafar les regnes d’un partit cal ser valent i cal tenir moltes ganes; però per fer-ho en un partit que en el pla polític actual no té «ni veu ni vot» és encara més complicat i cal estar molt disposat a arriscar-ho tot, pot ser en excés.

Les patates calentes se solen passar de mà en mà,ja que si estan en mans de la mateixa persona massa estona poden acabar cremant. A aquestes alçades de la pel·lícula encara hi ha algú que estigui disposat a cremar-se?

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT