PUBLICITAT

Els nous ministres es posaran en marxa el següent dimecres

Xavier Espot va anunciar ahir el nou Govern que formarà el país durant els pròxims quatre anys de legislatura, ha fet una molt bona elecció barrejant els ministres entre dones i homes en la mateixa quantitat, formant així un govern paritari.

Hores després d’haver jurat el càrrec va fer una compareixença on va anunciar tots els nous ministres. La veritat és que els càrrecs s’han triat de manera adequada i coherent amb els estudis de cada ministre amb relació als anys professionals que porten dedicant-se a les seves feines individuals.

És important que hi hagi paritat i que un mateix Govern estigui representat pel mateix nombre d’homes que de dones, la igualtat en termes de política i societat és realment rellevant i s’ha de posar de manifest que l’actual govern ha estat molt encertat en aquest aspecte. Dones i homes han de poder decidir sobre tots els aspectes bàsics i primordials, com poden ser l’habitatge o l’avortament de manera conjunta, i cada un donant la seva opinió de manera franca, senzilla i per a tots els ciutadans. La igualtat ens fa grans i ens uneix, que en un país tan petit com el nostre és molt important. La unió fa la força, ja ho diu la nostra bandera.

Espot va destacar la trajectòria dels nous ministres destacant de cada un d’ells, la formació d’estudiant i el recorregut en la faceta adulta com a treballadors. Tots són triats amb molta cura i dedicació i cada ministre té el càrrec que mereix tenir. No hem de dubtar que sempre intentaran fer el millor pel país, ja que està en les seves mans tirar-lo endavant de la millor manera possible i sense abaixar els braços.

Serem un país excel·lent si seguim al camí que estem agafant ara amb totes les noves propostes per fer del Principat, un lloc ideal per a viure.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT