PUBLICITAT

La Festa de la Primavera omplirà els carrers de la capital

La Festa de la Primavera Flower Power omplirà el carrer Callaueta i Bonaventura Riberaygua durant tot el cap de setmana, on es realitzaran activitats gratuïtes. Aquestes iniciatives són un fet important per al país, i per fer país, perquè la gent surti als carrers a celebrar, ballar i passar-s’ho bé. Nens, adults i gent gran tenen cabuda en aquest esdeveniment.

Segur que hi haurà molta afluència de ciutadans encara que donin mal temps el cap de setmana perquè el fet d’ajuntar-se amb els amics i la família, sens dubte, tira més.

Cal remarcar que els actes d’aquest tipus ajuden al país també en clau economia, ja que si vas a passar el dia al centre d’Andorra la Vella, probablement dines o sopes fora, aportant benefici a la restauració de la capital. Dinamitzar el centre de la parròquia és primordial pel turisme i els ciutadans, i sens dubte pels diners que s’aporten en aquestes festes, sigui en hotels, restauració o bé anar de compres.

Les flors i el color rosa banyaran els carrers de vianants i els concerts i les actuacions seran fantàstics i tindran a la ciutadania que hi vagi molt entretinguda, segur que no faltaran riures, balls i petons. L’amistat i l’amor es reflectiran en l’àmbit de la festa Flower Power.

Aquests dos carrers fa uns anys eren per a vehicles i no es podien explotar de la manera en la qual es fa ara. Conxita Marsol va fer molt bé en convertir aquests carrers en transitables per als ciutadans, explotant la parròquia i convertint-los en també importants i destacats dintre de la parròquia, a part de l’Avinguda Carlemany que ja ho era una mica abans. Des de llavors s’aprofita per a molts esdeveniments del país i per a diversificar la cultura i l’art durant tot l’any. És un gran encert fer més espais públics.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT