PUBLICITAT

Escalé, protagonista del debat d’investidura accidentat

El debat d’investidura semblava que estaria marcat pel discurs de Cerni Escalé, posant-se davant de Xavier Espot per a presentar el seu programa, tot i saber que aquest últim serà el pròxim nou cap de Govern. I ho va fer, però quasi només li va donar temps de dir això, ja que minuts després de l’inici del seu discurs el líder de Concòrdia va caure desplomat per la calor que feia al Consell General, segons van informar des del partit.

Avui es reprendrà el seu discurs que ben segur no deixarà indiferent a ningú, però és una llàstima que no el pogués acabar ahir i que el seu gest valent de presentar-se al debat d’investidura hagi quedat marcat per això.

La preocupació va ser per part de tots els parlamentaris que es trobaven al Consell com també de la premsa, a qui se li va demanar que no fes fotos del moment, i així es va decidir respectar des d’aquest mitjà.

Li quedaven moltes coses per a dir i ho podrà fer avui, després que la sessió quedés suspesa per la seva indisposició. Un discurs que està previst que duri més d’una hora i on Escalé es posa a la mateixa alçada que Espot, autoproclamant-se líder de l’oposició. I ho pot fer després dels resultats que va obtenir a les passades eleccions.

Avui, per tant, queda per veure com es presenta el candidat a cap de Govern a la sessió d’investidura, quins són els punts del seu discurs i si fa referència als temes que ja vam conèixer durant la campanya o podem saber més sobre com Concòrdia vol afrontar els pròxims anys. A més, el que la ciutadania vol saber és quin tipus d’oposició a Demòcrates té previst fer el partit d’Escalé, com es posicionarà en certs aspectes i, sobretot, que parlin sobre el seu posicionament en aspectes tan transcendentals pel país com l’acostament que està fent el Govern a Europa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT