PUBLICITAT

Les mares són les que sempre hi són i sempre hi seran

Ahir celebràvem el dia de la mare. I és que elles són les persones més importants en la vida de cadascú de nosaltres i no només perquè ens han portat al món sinó per tot el que fan dia a dia pels seus fills. Ja hi ha una dita que diu que mare només n’hi ha una i, com és lògic, cada fill o filla veu la seva com la millor mare del món.

El dia de la mare hauria de ser cada dia perquè aquests éssers meravellosos són els que ens han donat la vida i, a més, ens la continuen donant cada dia. Sempre és un bon moment per a recordar-los l’orgull que sentim de tenir-les com a mares i mostrar-los el nostre agraïment.

Ahir, les xarxes socials anaven plenes de fotografies i textos dedicats a les mares i era bonic veure com la gent els compartia per agrair a la seva coses com el seu recolzament incondicional, perquè són aquelles persones que sempre es pot comptar amb elles, sense tenir en compte el dia o l’hora.

Són també les que, passi el que passi sempre es mostren orgullosos dels seus fills, ho donen absolutament tot i també hi ha coses gracioses, però que s’aprenen a valorar amb els anys com per exemple que trobin allò que resulta impossible trobar enmig del caos que, en moltes ocasions és una casa. Va ser un dia per a valorar-les, però ho ha de ser sempre.

Els petits detalls sempre compten i, a mesura que passen els anys, els fills comencen a prendre les actituds de les mares. Moltes vegades ho fan les noies que, quan són mares, es veuen reflectides en la seva i recorden amb un somriure el que van viure quan eren petites.

La mare és la persona que, per molts anys que passin, per molta distància que hi hagi o per moltes vegades que se les hagi pogut fer enfadar, sempre hi són i sempre i seran.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT