PUBLICITAT

Venen dies moguts per a Liberals i tot està per veure

El tema que està marcant els últims dies és la incertesa de què passarà amb Liberals. Ahir ja van convocar roda de premsa per anunciar que trenquen amb Demòcrates per incompliment del pacte preelectoral i passen a l’oposició.

Poca cosa es pot fer amb un conseller però queda per veure quina serà la ruta que seguirà. El que està clar és que el partit s’està trencant des de dins. I això és quelcom que es veu des de poc abans de les eleccions. Tot i així, semblava que podrien seguir endavant. Ho va semblar durant uns dies perquè el 2 d’abril, amb el resultat obtingut, les coses ja no estaven tan clares. 

Ara falta per veure si ve un tsunami com ha passat amb Acció i comencen a marxar membres del partit. Alguns, de fet, ja s’ho plantegen i els altres prefereixen posar-se a disposició de la militància i veure què passa.

Poques vegades es veu un partit tan trencat des de dins i la veritat és que quan no es fan les coses bé... pot passar. El pacte amb DA ja no tenia sentit i ja es veia que els acabaria passant factura, i ho ha fet. El que Cabanes i tot el grup de Liberals no s’esperava és que l’enemic el tenien tan a prop i que els seus socis de govern durant l’última legislatura, els deixarien penjat en l’últim moment.

Venen dies moguts per a Liberals. Perquè la militància no hauria de quedar-se de braços plegats en veure el que està passant dins del seu propi partit i veient com cada vegada estan més fora que dins.

Solucions? Segur que n’hi ha! Ja diuen que mai és tard si la dita és bona però poca cosa bona es veu últimament. I a vegades el millor és deixar pas a persones amb aire fresc, que puguin aportar noves idees i diferenciar el partit d’altres perquè sinó al final ja no hi haurà res a fer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT