PUBLICITAT

Fer entendre el que molts encara no volen entendre

Ahir Enric Dolsa, conseller de X’Ordino va anunciar que ha presentat un recurs al Tribunal Superior Administratiu per incompliment de la llei amb el cas del laboratori P3 de Grifols.

Ho ha fet perquè sembla que costi que algú doni la raó a qui la té. Si les coses no es fan bé, almenys es podrien acabar reconeixent. El principal problema amb el laboratori són les irregularitats que el senyor Dolsa porta denunciant des de fa mesos.

Però no només això, sinó també el fet que la resta de partits, tret d’Andorra Endavant que també s’ha posicionat com a antiGrifols, no posin el crit al cel veient com s’estan fent les coses.

I el més insultant és que una persona surti a fer unes declaracions dient que el sí a Grifols va guanyar a les passades eleccions del 2 d’abril.

On viu la gent que fa aquestes afirmacions? Una cosa és que el seu partit guanyés, això no es pot negar, però el que està clar és que si els dos partits posicionats clarament en contra del laboratori P3 sumen més vots que el partit que les ha guanyat, alguna cosa passa i potser la societat no està a favor de l’arribada de la companyia aquí al país.

I hi ha una dita que diu que no hi ha més cec que el que no vol veure i en aquest cas podríem parlar d’això. O si volen deixar-ho més clar, per què no permeten un referèndum? Potser així no quedaria cap dubte de quina és l’opinió de la població ordinenca que per si no queda clar tot a les urnes, i tampoc a les manifestacions que han fet tant a la parròquia com a la capital, se’ls podria deixar votar en el referèndum popular que des de X’Ordino fa temps que demanen.

I sí, no hi ha més cec que el que no vol veure, i s’està deixant entrar una empresa al país que no aportarà res positiu a Andorra més enllà de maldecaps.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT