PUBLICITAT

DA torna a governar i esperem que les promeses es compleixin

Xavier Espot assegura que ja té la meitat del Govern decidit i que serà paritari. Només ha avançat que sis homes i sis dones governaran en la propera legislatura i durant els propers quatre anys, però no ha volgut avançar res més per no treure el protagonisme al Consell en la primera etapa legislativa.

El que està clar és que tothom vol saber ja com es conformarà el pròxim Govern, posar cara i noms a les 12 persones escollides per dirigir el país els anys vinents. Quan arribi el moment ja sabrem qui ens manarà durant aquesta propera legislatura i també si des de DA fan tot el que han promès durant la campanya electoral.

Tota la gent que ha votat DA i ha fet guanyar el partit amb majoria absoluta davant d’uns altres 5 partits està desitjant saber si Espot i el seu equip compleix tot el que ha dit: començant pel problema amb els pisos de lloguer i seguint per la despenalització de l’avortament, que ningú oblida, ja que són dos drets totalment fonamentals: l’habitatge digne i a preu assequible i la vida d’un ésser humà.

Comença el compte enrere i en uns dies se sabrà com es conforma el Govern. La gent ho desitja i ho espera excitant i amb ganes, perquè uns càrrecs com els que s’han d’anunciar no són cap ximpleria i ja va sent hora de què hi hagi canvis importants al nostre Principat.

El canvi d’algunes decisions en aquesta legislatura ens faran més democràtics, més humans i més grans com a país pel que fa als drets. Només esperem que la llista de desitjos aquest cop no s’hagi de demanar per Nadal, i tot arribi aviat, que és ara quan cal un gir, i enfocar el territori nacional d’una manera diferent de com s’ha fet fins ara, per molt que encara governi el partit de Demòcrates per Andorra, el mateix que els últims dotze anys, el canvi ha d’existir des de ja.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT