PUBLICITAT

El viatge literari podria ser els 365 dies de l’any i no només un

S’acosta el que és, per a molts, el millor dia de l’any. I ho és per molts motius, pels enamorats, però també per tots aquells als quals els agrada la lectura. Perquè no hem d’oblidar-nos que demà no només es regalen roses sinó que també podem fer un viatge literari per un món conegut o totalment desconegut. 

He sentit molts comentaris sobre  la lectura. L’altre dia un grup d’amics parlava sobre tot allò que pot aportar un llibre i deien que amb ells han rigut, plorat, s’han enamorat i desenamorat.

I el millor és pensar com sorprendre a la persona a qui li regalarem i deixar-nos portar per les recomanacions d’altres. 

Als llibreters ja els toca uns bons dies de venda, tenint en compte que la major part de l’any passejant per carrers comercials es veu la gent comprant roba, però poca comprant llibres, però per Sant Jordi, les veiem plenes. Si tant ens agraden els llibres, per què no en comprem durant tot l’any i no només el mes d’abril? És una reflexió important, i més tenint en compte que aquest objecte ple de pàgines i paraules és útil els 365 dies de l’any i no només una setmana. I, a més, és una font de cultura i inspiració.

I si ens centrem en les flors, és una pena que quan la diada de Sant Jordi coincideix en camp de setmana no es venguin se’n venguin tantes.

Per què passa això? Les empreses tanquen i tots els caps que en regalen als treballadors tenen l’excusa perfecta per no fer-ho tot i que regalar-la un dia tard també estaria bé. 

Tot i que a vegades costa demostrar el que estimem a les persones del nostre voltant, demà és una bona oportunitat per fer-ho. I s’ha de reivindicar que el 23 d’abril és el dia dels enamorats i deixar-nos de tant 14 de febrer. Menys materialisme i més cultura!
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT