PUBLICITAT

L’autobús, una molt bona opció per a millorar la sostenibilitat

El transport públic com l’autobús és una opció molt viable per cuidar el planeta i millorar el nivell de contaminació del nostre país a nivells inferiors.

La major part dels usuaris tenen entre 26 i 51 anys i utilitzen aquest servei públic per anar a treballar, ja sigui en comerços o hostaleria. El servei cada vegada té més afluència de persones, per aquesta raó s’haurien d’incrementar el nombre d’autocars, conductors i horaris amb més freqüències, ja que molts usuaris es queixen del temps d’espera a les diverses parades del Principat. Un altre aspecte per millorar, segons els usuaris és la puntualitat, ja que asseguren que els busos no arriben alhora que marca l’aplicació, i fan una queixa constructiva per la millora d’aquest fet. La incorporació de més autobusos en les hores punta també seria una bona manera d’evitar congestions a certs punts del país.

Amb les condicions que tenim al nostre país estaria molt bé implementar altres solucions de transport públic, com pot ser el tramvia o el tren, que ja s’ha comentat en diverses ocasions, i que no sembla una idea esbojarrada en un futur pròxim. Les diverses idees de transport públic sostenible sempre seran benvingudes al nostre país, preservar l’entorn natural en què vivim és un dels principals factors, hem de conservar les preciades muntanyes que ens envolten per poder donar cabuda a molts més anys d’esports de neu i a gaudir de les excursions durant els mesos d’estiu.

Millorar les línies d’autobús serà el pròxim pas per a poder tenir als ciutadans contents amb el mitjà de transport que utilitzen diàriament per anar a la feina o bé per sortir de casa en la direcció que desitgin. Davant el dubte, transport públic, el planeta ho agrairà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT