PUBLICITAT

Millores a les pistes d’Arcalís per afavorir turistes i nacionals

SECNOA duplica la inversió prevista per a la temporada d’hivern 2023-2024 al Sector d’Ordino Arcalís.

Una de les millores que es portaran a terme és l’ampliació de la capacitat de transport del telecabina Tristaina, en un 33% amb sis noves cabines que estaran disponibles el mes de juny. Aquesta millora, igual que totes les altres afavorirà tant a les pistes d’esquí com als visitants o residents i nacionals que vulguin gaudir del país i de les muntanyes, que és sens dubte un dels grans atractius turístics del Principat.

Cuidar les muntanyes i millorar les infraestructures és important, ja que indirectament cuidem a les persones que fan servir aquests serveis en el seu temps d’oci, o bé als treballadors que estan durant els mesos d’estiu i hivern ocupant el lloc.

Vivim del turisme i tot el que serveixi per afavorir el país en matèria d’inversió econòmica que repercuteixi al nostre PIB anual és positiu, ja que invertim un munt de diners en pagar el forfet d’esquí. És una manera molt adient i correcta per continuar tenint les millors condicions a les pistes d’esquí, ja que invertim una àmplia part del nostre temps lliure en elles.

L’esquí és un esport especialment car, i no tothom es pot permetre tenir el seu propi material. Invertir en el telefèric i de Tristaina i altres projectes és important per afavorir les condicions dels que practiquen aquest esport, que esperem que duri molts i molts anys, i que el canvi climàtic no afecti en l’estat i la freqüència de les nevades.

Hem de preservar i cuidar els paratges naturals que ens envolten en totes les seves vessants, per cuidar i protegir les nostres muntanyes com es mereixen. Vivim en un paradís natural inigualable.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT