PUBLICITAT

El turisme: la gran raó per la qual el país segueix creixent i a l’alça

El turisme, les vendes al detall, i les finances són els tres pilars fonamentals de la nostra economia, el que suposa més de tres quartes parts del producte interior brut (PIB).

El nostre país viu, en part, del turisme de qualitat i diversificat i per aquesta raó oferim molts esdeveniments de talent i renom.
El festival ClàssicAND és un dels exemples més clars sobre fer events de qualitat i que englobin a un públic general ampli de la població. Aquest festival posiciona al nostre país com a referent cultural internacional i apropa als ciutadans en matèria de relacions humanes i socials.

Per posar un altre exemple d’esdeveniment actual, l’estació de Grandavalira ha estat l’escollida per acollir una de les gravacions del programa MasterChef de televisió espanyola, una ventatja com a país o no, per afavorir l’emissió d’aquell capítol concret.

Aquests dos exemples els he mencionat per exposar la importància del turisme i els esdeveniments culturals al Principat, i de l’aportació econòmica que suposa per a la nostra economia organitzar actes d’aquest calat.

El Ministeri de Turisme sempre treballa incansablement per aconseguir projectes, actes i festivals de gran categoria al nostre país, i així ajuda en gran manera a la part econòmica del país.

Sense el turisme està clar que no podriem viure, i un dels clars exemples el trobem a les muntanyes, on la gent de fora gasta molts milers d’euros en activitats esportives com l’esquí, l’snow, les raquetes, o bé l’escalada a l’estiu.

Les nostres preciades muntanyes ens aporten més del que ens podem arribar a imaginar i són un gran incentiu cap a la gent de fora que ens ve a visitar durant tot l’any i al llarg de tots aquests anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT