PUBLICITAT

Tant de bo les eleccions hagin estat fidels a la Constitució

Emili Campos assegura que no s’ha garantit la guàrdia i la custòdia del vot judicial. Diu que el seu vot ha estat violentat i assegura que per aquesta raó, ha pres la decisió de proposar que s’anulin les eleccions i que els 9.009 electors que van votar a la Seu de la Justícia tornin a fer-ho.

Campos afirma que “hi ha un problema de trencament de la cadena de custòdia». 

El tema de la denúncia es va realitzar ahir i ja anirem veient com avança el tema en les següents setmanes o mesos, si més no per veure si aquest senyor acaba guanyant la batalla o al contrari l’acaba perdent.

De ben segur el tema quedarà tancat molt abans del que tothom es pensa, ja que posar en dubte unes eleccions on un partit ha guanyat per majoria absoluta, és un incògnita important que Emili Campos ha posat sobre la taula, i que la ciutadania, evidentment, vol que es resolgui.

El senyor Campos ha fet una greu acusació cap a la democràcia andorrana, posant en dubte les garanties democràtiques d’Andorra, i què necessita una democràcia per ser completa i plena? 

Aquesta acusació s’analitzarà des de la seu de la justícia amb els advocats i batlles pertinents per posar una mica de llum, enmig de tanta foscor.

La custòdia de les urnes durant aquella nit del 2 d’abril, és sospitosa per part seva i ara s’haurà de veure com acaba aquest tema.

En el cas que el dia de les eleccions no hi hagués cap batlle, com és possible que unes eleccions generals es poguessin tirar endavant?

Esperem que la manera com es van portar les eleccions del 2A fos correcta, fidel i completament justa i coherent amb la nostra preciada Constitució.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT