PUBLICITAT

La Setmana Santa i com ha afectat a l’economia nacional

La Setmana Santa és una data important al nostre país, ja que suposa un pas endavant en la nostra economia, i en tot el que acaba repercutint.

Naturland per exemple, ha augmentat un 7% de visitants durant aquesta setmana i el nombre de turistes als hotels ha estat elevat, aportant un bon augment de l’economia en diversos sectors, no només l’hoteler, sinó també el d’oci i esdeveniments.

Les pistes d’esquí estan a les últimes, ja que degut a les altes temperatures la neu s’ha fos i la temporada s’està acabant, tot i així, alguns esquiadors, els més fidels han aprofitat la penúltima setmana de tancament als sectors que encara estan oberts.

L’entrada de vehicles ha superat els 58.000 que es tenien previstos segons mobilitat, ja que, un total de 64.691 han entrat al país entre el dijous 6 d’abril i el dilluns 10, a través dels dos punts fronterers, un 12% més del previst inicialment i un 1% menys que el mateix període festiu del 2022.

Caldea també ha estat un dels plans que ha triat el turista durant aquest pont de Pasqua, amb una molt bona rebuda al balneari i a les piscines. El turista valora molt les instal·lacions del país i tot el que podem oferir els que ens dediquem a treballar en ell. Segons informen des de Caldea també s’ha registrat un augment de la despesa mitjana per persona en totes les seves línies de negoci com ara les entrades a Caldea, la restauració, els tractaments i el club esportiu per a residents al país.

En conclusió, el pont de Setmana Santa i Pasqua ha estat millor del que s’esperava i s’han superat les compres previstes, la pernoctació als hotels i tot el relacionat amb l’esport, l’oci, i els llocs de descans.

Esperem que la propera sigui encara millor i que cada vegada vingui més gent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT