PUBLICITAT

Els preus excessius del lloguer haurien de ser història en 4 anys

Segons Xavier Espot l’habitatge pel que fa als preus de venda, són extensos i n’hi ha de diversos preus. Malauradament, no es pot dir el mateix pel que fa als lloguers, va comentar, i ho ha dit en moltes ocasions que «li preocupa aquesta situació i els preocupa com a formació política, i aquests quatre anys han treballat de valent per atacar precisament l’arrel d’aquest problema» però no es resol només amb mesures intervencionistes. Aquesta problemàtica només es resol fent aflorar més pisos de lloguer, si hi ha més oferta i la mateixa demanda, a poc a poc els preus s’estabilitzaran, comenta Espot. Destaca i afirma que «serà una prioritat dels nostres propers quatre anys de govern».

El que està clar és que tal com estan els lloguers ara mateix a Andorra, és pràcticament impossible viure per a moltes famílies, ja que inverteixen més d’un 35% del seu sou en pagar el lloguer, una bestiesa.

D’ara endavant el partit de Demòcrates ha de demostrar amb fets a la ciutadania que hi ha opcions de canvi, i que en acabar la legislatura aquest problema ja serà història, fet que beneficiaria a la majoria de la classe treballadora.

L’habitatge a preu assequible no hauria de ser un problema, sinó més aviat un dret assolit per tots els ciutadans i ciutadanes del país, ja siguin nacionals o bé residents.

Conxita Marsol ha fet esforços per solucionar aquest problema, i així ho seguirà fent durant aquesta legislatura, que ha estat escollida pels ciutadans d’Andorra la Vella durant les passades llistes territorials del 2 d’abril.

Un impuls dels que governen al nostre favor, serà clau per continuar lluitant i per arribar a combatre el greu problema que pateix el país en matèria d’habitatge. Seguir treballant és la clau principal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT