PUBLICITAT

El socialdemòcrata López deixa l'escó

La formació política va obtenir només tres escons i ahir el candidat del Partit Socialdemòcrata de les passades eleccions generals es va reunir amb Gerard Alís, primer secretari del partit per anunciar la seva renúncia com a conseller general electe, després d’uns resultats molt per sota del que la formació política esperava, i que a partir d’ara ocuparà Pere Baró.

López va assegurar que després dels resultats obtinguts «la meva energia per una tasca tan important com representar al poble andorrà és, absolutament, zero». És evident que després d’uns resultats tan dolents com els que van aconseguir durant la jornada electoral, algun canvi havia d’haver-hi, ja que el partit es deu haver fet moltes preguntes, i es deu haver qüestionat moltes coses, després de veure la confiança que ha dipositat la població andorrana en ells.

Durant tots els anys que Pere López porta amb la formació socialdemòcrata ha passat per càrrecs com a conseller del Comú, ministre de Govern i conseller general, sense oblidar que va representar a Andorra a l’assamblea parlamentària de l’OSCE i del Consell d’Europa. Després d’aquesta llarga trajectòria i els resultats obtinguts entenem que tirar la tovallola és el correcte, ja que la política cansa, i molt, i el fet de no haver estat escollit en ninguna de les tres candidatures a les quals s’ha presentat desanima.

Concloure afirmant que tot en la vida té el seu final, en aquest cas dins de la política com a cap de llista i que no tot pot ser etern si les forces no acompanyen. Al cap i a la fi, sempre hi ha una altra sortida i moltes coses amb les quals poder sentir-se realitzat sense haver d’estar al mig del focus mediàtic, encara que sigui com a partit de la oposició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT