PUBLICITAT

La bona notícia és que tornen l’any vinent

Aquest cap de setmana el país ha rebut la millor notícia que podia rebre per part de la direcció del Summit Art & Innovation : l’any que ve pretenen repetir al Principat.

Un esdeveniment d’aquestes característiques és molt important per qualsevol país, però més per un país com Andorra que és pioner en actius digitals. Els assistents a l’esdeveniment d’aquest any van poder rebre informació privilegiada de la mà de grans professionals del món de les criptomonedes o el blockchain.

L’altre dia encara sentia gent preguntant per què era tan interessant això del Summit. I ho és perquè és un espai per compartir xerrades sobre dades, lleis i ser assessorats en fons d’inversió.

De fet, la mateixa direcció de l’esdeveniment assegura que el Principat és atractiu per empreses relacionades amb el món de les criptomonedes, blockchain o NFT; entre d’altres coses, per la llei aprovada el passat mes de maig.

El més estrany de tot és la poca afluència de públic que hi ha hagut amb la de persones interessants que participaven en les ponències. De fet, l’organització assegurava que esperaven tenir més afluència de públic, però que marxen amb bones sensacions en tractar-se del primer any que se celebrava a Andorra.

L’any que ve tornaran. I aquesta és la bona notícia. I segur que hi haurà més assistència que la que hi ha hagut aquest any. Perquè el món del blockchain i les criptomonedes va a l’alça i cada vegada hi ha més interès en aquests temes.
El que s’ha de fer és continuar promovent aquest tipus d’esdeveniments al país perquè des de fora ens veuen com a pioners en el món dels actius digitals, però molta gent a qui li preguntes no en sabia res d’això.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT