PUBLICITAT

El futur dels espectacles culturals, encara per resoldre

L’oferta cultural del Principat cada vegada és més extensa, amb esdeveniments de tot tipus que fins i tot els costa trobar un lloc al calendari per no compartir espai amb altres propostes o també els costa trobar una bona ubicació perquè totes les persones interessades en puguin gaudir. És el cas de l’Andorra Mountain Music o el Cirque du Soleil. El primer de nova creació i el segon més consolidat. La pandèmia va fer repensar algunes propostes i dur-ne de noves. Com que enguany no ha estat possible trobar unes dates disponibles per a l’Andorra Mountain Music, finalment no se celebrarà, però sí que ho farà l’any vinent.

Segons Andorra Turisme, la voluntat és aprofitar la part final de l’hivern, cap a l’abril, o l’inici de l’estiu, a finals del mes de juny, per poder-lo programar de nou. Fins ara s’havia fet a la plataforma de Soldeu i a l’Estadi Comunal Joan Samarra. Així les coses, el turisme a Andorra necessita aquest tipus d’esdeveniments per continuar creixent i per captar més turistes que no pas excursionistes.

Un segon espectacle d’aquestes característiques és el Cirque du Soleil, un referent de l’oferta estival andorrana d’aquests darrers anys que enguany acaba el contracte. Sens dubte seria una bona notícia que el nou Govern que entri després de les eleccions opti per renovar la col·laboració amb la companyia canadenca, ja que dinamitza la proposta estival, tot i que si això no passés, la intenció és que l’Andorra Mountain Music agafi les regnes del mes de juliol. Tot un substitut de luxe.

Per últim, també s’ha obert la porta, de cara a l’any vinent, a la celebració dels premis als creadors de contingut en línia, una proposta que obriria nous mercats, sobretot gent més jove, i posaria Andorra al mapa d’aquesta mena d’esdeveniments. Tot un repte quadrar aquest trencaclosques.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT