PUBLICITAT

L’aventura saudita de Llovera acaba abans del previst

La il·lusió del pilot Albert Llovera i els seus dos acompanyants, la seva neboda Margot Llobera i el mecànic Peter Vojkovsky, ha acabat massa d’hora, o almenys molt més d’hora del que estava previst. Una avaria al seu camió el tercer dia de competició ha posat punt final a les esperances del pilot andorrà. Llovera s’havia marcat el repte de superar la seva anterior participació en el ral·li més dur del món, quan també va haver d’abandonar, i quedar entre els vint primers classificats en la categoria de camions.

Al mateix temps, el dia que va marxar cap a l’Aràbia Saudita va reconèixer que el camió amb què havia de competir era nou i que només l’havia pogut rodar uns 60 quilòmetres per terres europees. Per aquest motiu, apel·lava als dos dies previs al Sea Camp per fer córrer el vehicle, amb l’objectiu que els seus dos companys de mecànica poguessin adaptar-se a la seva conducció «agressiva» i que, de la mateixa manera, poguessin comprovar si la màquina s’adaptava a la dificultat del traçat.

Precisament ja s’havia avisat d’entrada que el recorregut d’enguany era més complicat que en anteriors edicions, i aquest fet ja ha deixat empremta en molts dels participants, alguns dels quals també han hagut d’abandonar o han patit diversos contratemps que han posat en perill la seva participació.

Així les coses, una vegada arribi a Andorra, Llovera i el seu equip hauran d’analitzar els motius de l’abandonament i, tot i que encara queden molts mesos, valorar en quines condicions el pilot andorrà es pot plantejar tornar a participar al Dakar. Faci el que faci, segur que l’afició andorrana estarà al seu costat, com ha fet sempre. I no només l’andorrana, perquè Llovera compta amb molts seguidors més enllà de les fronteres del Principat. Ara toca continuar gaudint de la cursa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT