PUBLICITAT

La Serenalla clou amb èxit una nova edició, tot i la pandèmia

La Serenalla que durant quatre dies s’ha celebrat a la Massana va cloure ahir amb èxit. De fet, qualsevol que hi hagi assistit haurà comprovat la gran varietat d’opcions que s’oferien i com públic de tota mena en podia gaudir. Música, artesiana, medi ambient o gastronomia són algunes de les temàtiques que durant el cap de setmana han omplert el Prat Gran massanenc –en les hores punta es va arribar al miler d’assistents–, ja que com recordava el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, «en el context actual necessitem espais de diversió i convivència», encara que sigui adaptant-se a totes les mesures sanitàries.

Entre les activitats, destaquen especialment les taules rodones de l’Àgora en què s’han plantejat propostes tan interessants com la necessitat de crear una estructura de democràcia deliberativa o l’emprenedoria sostenible, així com la salut i el benestar. També cal destacar la bona acollida de les performances, amb dansa, arts plàstiques i tallers infantils, i la qualitat de tots els productes que una vintena d’expositors i artesans del país van posar a l’abast dels curiosos, fins i tot, mostrant el procés d’elaboració en directe.
 
Així, la coordinadora de la Serenalla, Isabel Rodrigo, va considerar que la principal conclusió de la tercera edició de l’esdeveniment és que cal continuar apostant pel format actual, amb el tret diferenciador de fer viure diferents experiències als visitants. 

Per tot plegat, s’extreu que aquest és el camí a seguir pel Comú de la Massana que, un any més, i tot i la pandèmia, ha demostrat que la seva parròquia pot ser molt més que esquí i bicicletes. Des de la corporació s’estan fent grans esforços per dinamitzar l’economia local i la Serenalla, a més de ser un bon exemple de com aconseguir-ho, s’ha convertit ja en un referent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT