PUBLICITAT

El Mountain Music es fa notar en les reserves hoteleres

Tot i que encara queden unes setmanes per fer un balanç real, sembla que l’anunci de portar artistes de renom mundial al Mountain Music Festival comença a donar els seus fruits. Tant des de la Unió Hotelera (UHA) com des de l’Associació d’Empreses d’Allotjaments Turístics (AEAT) asseguren que pels caps de setmana d’Armin van Buuren, Bob Sinclar i David Guetta l’ocupació comença a fregar el ple. Sens dubte, una notícia excel·lent per al sector i que, a l’espera que no hi hagi cap imprevist pandèmic que trastoqui els plans, Andorra Turisme ja es pot atribuir com una victòria. 

El president de l’AEAT, Àlex Ruiz, apuntava que, amb les reserves actuals per a aquelles dates, l’ocupació ja és millor que la de l’any passat, gràcies directament als concerts. I és que on més puja la demanada és a les parròquies altes i, molt concretament, a Canillo –el festival se celebrarà a la plataforma de Soldeu–. Una previsió optimista que, d’altra banda, no sorprèn els hotelers, ja que segons el director de l’UHA, Jordi Pujol, «amb artistes d’aquesta talla, ja sabíem que es vendria». Objectiu, doncs, complert per part del Ministeri de la Turisme que no se l’ha volgut jugar en la temporada que ha de suposar la tornada definitiva a la normalitat. 

Ara bé, no tot ha de ser música. Pujol va proposar promocionar altres propostes turístiques o que Caldea faci ofertes per cobrir amb el mateix èxit la resta de caps de setmana i, fins i tot, entre setmana, perquè encara que els grans djs internacionals aportin una mica de llum i esperança, la crisi sanitària, econòmica i social encara no ha acabat. De fet, hi ha un punt que preocupa especialment l’hoteleria i és el Pas de la Casa. Amb restriccions a França més severes que a Espanya, una agressiva campanya de turisme intern francès i sense un pla turístic atractiu, la localitat encampadana podria quedar-se al marge d’una recuperació global aquest estiu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT