PUBLICITAT

Andorra busca el segell de destinació segura

El forat que deixa la crisi actual del coronavirus en les economies i en la vida diària de la gent és important, i segur que costarà refer-se arreu. El turisme és un dels sectors que més es veurà tocat, per la baixada actual en el moviment de persones i les que es preveuen en un futur. El nombre d’esdeveniments suspesos per motius de seguretat sanitària conformen una llarga llista i alguns tracten de canviar de dates per poder realitzar-se en un període poc habitual. El món de l’esport és un clar exemple, amb bona part de les competicions suspeses durant els pròxims mesos, i d’altres que va a contrarellotge per tractar de trobar un període en les quals poder-se disputar, sempre que la situació sigui molt diferent de l’actual i no hi hagi perill de contagis.

L’ACB ha reformulat el seu sistema de competició, amb el desig de poder concloure la lliga i designar un campió a la pista. Per aquest motiu ha aprovat que es disputi un final de temporada poc habitual, amb una dotzena d’equips jugant-se el títol en una única ubicació. El BC MoraBanc Andorra és un dels implicats i ha ofert les instal·lacions del país per poder ajuntar a aquests clubs i disputar els partits al Principat. Aquesta és una iniciativa que es presenta tenint en compte com s’està desenvolupant la malaltia dins les nostres fronteres, i que es preveu que el país es pugui considerar com una destinació segura.

Precisament aquest és un dels punts forts en els quals des del Govern i la Confederació Empresarial Andorrana s’apuntava dies enrere per tal d’atraure el turisme un cop estigui controlada la malaltia i el moviment de persones es normalitzi. Des del Principat es necessiten engegar accions per ser un pol d’atracció perquè ens vinguin a visitar un cop s’hagi superat aquest malson. S’haurà de ser imaginatiu per convèncer a la gent de venir al país i ser un centre d’atenció mediàtica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT