PUBLICITAT

Una suma que necessita la implicació de tots

En la manifestació pel Dia Internacional de la Dona Treballadora es van sentir proclames de tota mena, i pancartes amb missatges demanant drets i igualtat. Des de les associacions feministes treballen per assolir objectius socials i laborals, i per aconseguir-ho és necessària la col·laboració de totes les parts. La ciutadania té un paper destacat en qualsevol qüestió que es plantegi, així com les entitats, i aquestes precisament el que demanen és que les institucions públiques s’impliquin en totes aquestes qüestions, per arribar a una entesa en les reivindicacions que es realitzen des del carrer.

Des del sector feminista es demana al Govern i els comuns, i a la classe política en la seva extensió, que siguin més partícips en aquests canvis que es plantegen. Que vagin de la mà amb les reformes que creuen que s’han de practicar i que legislin pensant en la ciutadania, posant especial atenció en allò que demana la societat andorrana, i que es posi fi a tota mena de discriminació cap a les dones en qualsevol àmbit, ja sigui en el terreny personal, familiar, laboral o social.

Són unes reclamacions que fa temps que es reclamen per arribar a una igualtat plena, que avui dia no es produeix. El clam és clar i ahir van ser mig miler de persones les que es van reunir per manifestar-se, superant significativament les xifres que van produir-se l’any passat. El missatge va calant, i més en setmanes com la passada, en la qual la problemàtica de l’avortament va tornar a sonar amb força, tant pel que significa per a la dona, com el debat sobre el model d’estat. Aquests debats seguiran oberts fins que no es resolguin, per aquest motiu és necessari que les converses entre totes les parts implicades es mantinguin fluides, com ha de ser davant qualsevol tema.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT