PUBLICITAT

El recorregut del trasllat del Cirque du Soleil

Un dels esdeveniments de l’any a Andorra és el Cirque du Soleil. L’espectacle que presenta la companyia canadenca cada estiu fa que més enllà de les nostres fronteres sigui ben conegut. És un format diferent de l’habitual que ha funcionat, no sense que hagi patit algunes crítiques des del mateix país. Els diversos estaments implicats estaven d’acord amb la necessitat de donar continuïtat al projecte pel nombre elevat de visitants que aporta, a més del ressò. Però calia canviar d’ubicació, i aquesta ha portat cua, amb una solució provisional a falta que s’acabi de concretar on hi anirà en un futur, si es planteja que segueixi l’espectacle.

El Comú d’Andorra la Vella va veure clar que l’aparcament del Parc Central no podia seguir acollint-lo per les setmanes que la majoria de places per a vehicles quedaven sense poder-se utilitzar. Després de mirar diverses ubicacions, finalment es va decidir traslladar-lo durant dos anys al pàrquing de la Dama de Gel, però aquest no convencia principalment a la corporació de la capital, que va prosseguir amb la recerca d’una seu que considera millor. A principis de setmana la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, indicava que seria l’aparcament de davant l’edifici administratiu del Govern l’indret per acollir el Cirque du Soleil, i ahir era la ministra de Turisme, Verònica Canals, qui ho confirmava.

Els artistes canadencs tenen lloc pels dos pròxims estius, però a partir d’aquí caldrà veure. El projecte de l’espai multifuncional per acollir tota mena d’esdeveniments segueix en curs, sense acabar de definir-se encara on es farà efectiu. Una de les opcions és aquest mateix emplaçament. Aquests són uns deures que tenen pendents les institucions, respecte a una instal·lació que es mostra necessària per no haver d’anar canviant d’ubicació els diversos esdeveniments que s’organitzen.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT