PUBLICITAT

Preocupació pel futur de la piscina dels Serradells

El 22 de novembre del 2018 és una data ben recordada per l’incendi que va produir-se al centre esportiu dels Serradells. No es va haver de lamentar cap víctima, però els danys van ser abundants i encara avui s’arrosseguen les conseqüències. La piscina va quedar en un estat impracticable, que obliga que s’hagi de reconstruir. A falta de tenir la proposta d’adjudicació dels treballs, que hauria d’estar en menys de dues setmanes, la instal·lació no es pot utilitzar des d’aquella data fatídica, amb tots els inconvenients que suposa pels usuaris de la piscina, ja que molts d’ells la utilitzaven diàriament i van haver de traslladar-se a altres centres.

Uns dels principals afectats són els nedadors dels clubs i la Federació Andorrana de Natació. Fa quasi un any i mig que als Serradells ni hi poden entrenar ni disputar competicions, amb l’agreujament que significa per al seu rendiment, tenint en compte que és l’única piscina de 50 metres que existeix al Principat. Aquesta circumstància suposa un malestar evident en els diversos estaments de l’ens, des dels mateixos atletes fins a tècnics i directius. 

Valoren que no se’ls ha tingut prou en compte, sobretot perquè l’any vinent Andorra organitza una nova edició dels Jocs dels Petits Estats. A més de no haver pogut preparar-se a la instal·lació, veuen en l’horitzó la possibilitat que les obres no arribin a temps per estar concloses. De moment no hi ha un pla B, i la imatge del país pot quedar tocada si no es pot disputar l’esdeveniment en aquesta piscina olímpica. I més encara si la competició de natació, una de les més rellevants de la cita, no s’arribés a poder disputar al país. Caldrà anar a contrarellotge per complir amb els terminis i que la piscina pugui lluir per als Jocs.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT