PUBLICITAT

Els grans esdeveniments com a pol d’atracció turística

Els grans esdeveniments captiven. L’oci és un dels puntals de l’economia de molts països i la capacitat d’atreure gent és un cavall de batalla per aconseguir que els índexs de persones augmentin. En els últims anys el Principat s’ha caracteritzat per atreure grans esdeveniments, de caràcter internacional pel renom que tenen. Un dels més clars és a nivell esportiu, que no només aporten grans quantitats de persones al país, sinó també una expectació mediàtica important. La Copa del Món d’esquí alpí o de BTT són només alguns dels exemples més rellevants.

En altres apartats l’aposta també ha estat ferma. El Cirque du Soleil, un espectacle de primera línia, fa anys que s’escenifica al Principat. És una cita habitual dels últims estius i sobretot en l’entorn més proper dels països veïns, és un reclam que aporta gent a visitar-nos, amb tot el que comporta al seu voltant a nivell de compres, restauració i pernoctacions. És una iniciativa que ha funcionat des dels seus inicis i que tracta de reformular-se per continuar sent vigent. Tenir la companyia canadenca actuant a Andorra aporta un retorn destacant amb el que es vol seguir comptant.

Un altre aspecte amb el qual es treballa, i que és una idea que sobrevola des de fa anys, és organitzar un gran festival de música. En el pressupost del Govern de cara a l’any vinent hi consten les dues iniciatives, que necessitaran un emplaçament per tenir-hi cabuda, com el tan demanat espai multifuncional que encara no té ubicació concreta. Hi ha partides previstes, però encara no hi ha un lloc escollit, que serà a les parròquies centrals. Aquests són projectes que necessiten tirar endavant per seguir encapçalant l’oferta d’oci i continuar fent atractiu el país per al visitant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT