PUBLICITAT

EL PERIÒDIC a les eleccions catalanes

L'opinió del diari s'expressa només als editorials. Els articulistes exposen postures personals.

EL PERIÒDIC D'ANDORRA, una vegada més, està present a les eleccions a Catalunya, a través de la publicació a la pàgina web de les enquestes diàries sobre el desenvolupament que es vagin produint en l'intenció de vot. Tothom que vulgui estar informat no tindrà més que accedir a la web d'EL PERIÒDIC (www.elperiodicdandorra.ad) i obtindrà tota la informació diària de les incidències en les enquestes.

Amb aquest servei complim amb el nostre deure informatiu amb tots els nostres lectors i a la vegada facilitem –ja que la legislació del Principat ho permet– aquestes dades als mitjans de comunicació que ho desitgin.

A partir d'aquest migdia i fins els dissabte a la nit, els lectors interessats podran consultar els resultats de l'investigació que s'anirà publicant en el nostre periòdic. L'evolució de l'estimació de vot, la distribució d'escons, la intenció directa de vot de cada partit, la valoració que reben els candidats a la presidència de la Generalitat i l'índex de participació estimat a en cada moment seran les informacions més destacades que publicarem.

És un important esforç que esperem sàpiguen valorar els nostres lectors, que obtindran línia directa amb la informació més destacada i actual. Així mateix, la nostra pàgina servirà per donar a conèixer el Principat a totes les persones que la visitin.

La vegada anterior –concretament a les eleccions del 2008– en alguns moments puntuals vem arribar a registrar fins a 500.000 visites, que no únicament es van informar de les dades electorals del moment, sinó també de l'actualitat del Principat. En aquets moments en que s'obre la temporada de turisme d'hivern, aquesta pàgina pot servir per informar als lectors de les nostres insta?lacions de neu en la present temporada, l'oferta del sector comercial i lúdic per aquests dies o cara a les festes de Nadal, i alhora seguir de prop l'actualitat andorrana.

Aquest servei comporta un esforç d'investigació important per elaborar les enquestes i a la vegada un esforç tecnològic per donar cabuda a totes les visites que esperem rebre. És per això que s'han reforçat els elements tècnics per donar cabuda a tota la demanda que de ben segur es produirà. Segons l'últim baròmetre del GESOP es detectava un augment de la mobilització de vot que es pot anar produint en els següents dies i que quedarà enregistrat en les nostres pàgines.

En clau demoscòpica els últims indicadors declaraven una abstenció del 50% que, naturalment, pot anar variant. És per això que les nostres enquestes diàries poden ser un element informatiu de primer ordre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT