PUBLICITAT

La fira, el Cirque i el famós recinte multifuncional

El Comú d’Andorra la Vella va inaugurar ahir la 41 edició de la fira. Està clar que l’esdeveniment s’ha consolidat i s’ha convertit en un punt de referència al calendari del país. Al llarg dels anys, ha anat evolucionant i s’ha adaptat als nous temps, especialment pel que fa a la incorporació de la tecnologia. Enguany, per exemple, s’ha creat una aplicació que permet conèixer els stands i les seves ubicacions. Es tracta d’una eina que en aquesta edició encara ofereix serveis limitats però que s’ha creat amb la voluntat d’anar-la desenvolupant els propers anys i que acabi servint per conèixer des del nombre de gent que visita la fira com els seus gustos i hàbits per tal d’adaptar l’esdeveniment a allò que busca la ciutadania.

Durant la inauguració, Marsol va celebrar la bona vida de la fira però també va recordar que l’espai del qual disposen és limitat i a més requereix d’haver de prescindir de llocs d’aparcament. En aquest sentit va insistir en la necessitat de construir un espai multifucional on es pogués dur a terme l’esdeveniment, així com d’altres espectacles com pot ser el Cirque du Soleil. També el cap de Govern en va fer referència avançant que el pressupost de l’any vinent incorporarà una partida per començar a estudiar les possibles ubicacions del recinte. 

Es tracta d’una demanda que fa temps que està sobre la taula i que ja s’havia promès en la legislatura anterior. Per això és important posar el fil a l’agulla i conèixer on i com es podria dur a terme l’espai multifuncional. És cert que el Principat no disposa de cap recinte de grans dimensions que permeti dur a terme esdeveniments d’aquest estil. Per tant, si realment es vol apostar per aquest tipus de turisme, és imprescindible un espai que permeti dur a terme activitats a qualsevol època de l’any. Abans, però, s’ha de ser rigorós i fer un estudi seriós sobre les opcions disponibles i el seu cost. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT