PUBLICITAT

Les queixes dels comerciants tot i les polítiques dels comuns

No sempre plou a gust de tothom i la prova la tenim al centre d’Andorra la Vella, a Santa Coloma i fins i tot a altres parròquies. És cert que hi ha comuns que són més passius en la lluita perquè els seus comerços tinguin una activitat i unes condicions sempre millors, però hi ha d’altres que, objectivament, apliquen les seves polítiques per intentar fer promoció i ser equitatiu amb tots.
 
El comú d’Andorra la Vella amb Conxita Marsol s’ha vist certament proper al poble i ha tractat amb consideració molts dels ciutadans que ha rebut a Casa Comuna, atenent neguits i aplicant canvis allà on es consideraven que havien de ser –la qual cosa havia de ser el més normal, tot sigui dit–, però és cert que la crítica sempre existeix, i tot i que des de la corporació es defensen les actuacions engegades, no sempre es fa feliç tothom.
 
Així doncs, els comerciants de l’avinguda Príncep Benlloch s’han mostrat molestos perquè reclamen més atenció, i ahir novament des de Santa Coloma van arribar les demandes d’atenció que, des del seu punt de vista, no en són suficients. Vist així, semblaria que el comú és de braços creuats sense fer res, quan s’ha de ser just i deixar clar que treball n’hi ha al darrere, i molt. Es defensa la corporació: ho feia la mateixa cònsol major, i ahir des del comú es responia que el que no es podia és entrar en una batalla dialèctica que, en definitiva, no va enlloc. 
 
Es tracta, doncs, de deixar treballar el comú però, això sí, sempre sense perdre el punt de vista constructiu a les seves accions, posant-les en entredit si és el cas, o criticant-les fermament si es dóna la situació. 
 
El comú afirma que estan treballant en diferents polítiques per revifar algunes de les zones més apagades de la parròquia, i com a mínim tindran la confiança d’aquells que voldran que així sigui. Una altra cosa és que passi el temps i res no canviï. Seria doncs el moment de passar la línia i donar un toc d’atenció. Mentrestant ens cal a tots esperar els esdeveniments, i veure si els avisos d’avui tenen solució demà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT