PUBLICITAT

Fins aviat, Cirque du Soleil

El Cirque du Soleil ha sumat amb aquest estiu quatre anys de presència al Principat. Han estat quatre anys que, vist en perspectiva, ha deixat contents totes les parts. Per una part, el Govern, a través d’Andorra Turisme, ha valorat sempre de manera positiva la repercussió d’aquest esdeveniment. Tot i la forta inversió, es considera que els beneficis són molt superiors, i per tant el manteniment de la política de desestacionalització segueix sent la premissa. Vist des d’aquest punt de vista, bé està, però els altres també pensen de manera similar a l’administració pública.
 
Parlem doncs dels organitzadors d’Scalada Vision. El Cirque du Soleil marxa d’Andorra, una vegada més, amb la satisfacció de veure que el seu espectacle és una referència en l’estiu andorrà, i que tant els nacionals i residents com els turistes, aprofiten el bon temps, l’horari i l’espectacle per acostar-s’hi a passar una molt bona estona.
 
Per altra part, estan els comerciants i hotelers. Aquests aprofiten per fer promocions i per atraure els clients, als quals entre les ofertes que els aporten inclouen el Cirque, i d’aquesta manera la roda segueix funcionant i donant satisfaccions a tots els sectors. 
 
Després està el públic, que per últim és qui realment gaudeix de la funció, i la valoració torna a ser positiva. Els espectadors omplen el recinte del Parc Central i ho fan independentment de si ja han assistit a l’espectacle en edicions anteriors. Així, aquest any s’han superat els 100.000 espectadors en el total de les 22 sessions que hi ha hagut, el que significa una xifra considerable, i el que suposa, segons el ministre de Turisme, Francesc Camp, un impacte econòmic de 20 milions d’euros. 
 
D’aquesta manera, el que s’ha d’estudiar és ara quin serà el programa que oferirà el Cirque du Soleil el pròxim any, atès que la renovació fins el 2017 és un fet. En realitat, queda la sensació que sigui el que sigui, satisfarà locals i forans, perquè no ha fallat. Andorra ha de continuar amb la línia d’apostar per l’estiu, perquè la neu és el nostre or blanc, però pensar més enllà sempre donarà més beneficis per a tots. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT