PUBLICITAT

Les petites passes per deixar enrere la crisi de l’aigua

La crisi de l’aigua ha estat un autèntic maldecap per al Comú d’Escaldes-Engordany. Ha estat i ho continuarà sent sempre que el cel descarregui amb força l’aigua que els dipòsits no poden assumir. Per evitar això s’han estat fent petites passes, i finalment cap al final de la present setmana el nou magatzem per a l’aigua estarà en funcionament. El que resta ara és que es facin les proves oportunes per certificar que és estanc, per confirmar la desinfecció. Una vegada tot rebi el vistiplau dels tècnics, el nou servei d’emmagatzematge tindrà la seva validesa. 
 
Però serà fins a l’octubre quan des de Capesa preveuen que el segon nou dipòsit sigui acabat, i quan això passi encara estaran interconnectats els uns amb els altres. No serà almenys fins el primer trimestre del 2017 quan no tindran autonomia cadascun d’ells. Amb tot, després de tot el que s’ha anat vivint a Escaldes-Engordany amb la crisi de l’aigua, sembla que es comença a veure una mica de llum a l’horitzó.
 
Molt s’ha parlat de solucions definitives o provisionals, i especialment de les dificultats que ha comportat fer front a aquesta crisi que tan de mal ha fet a la parròquia i, en general, a la imatge del Principat. Ja no parlem d’habitatges particulars, sinó d’establiments turístics que en cap cas han pogut donar un servei, com a mínim, decent, donada la importància i sobretot la diferència que hi ha entre tenir aigua o no tenir-ne.
 
Vist que un nou dipòsit serà en funcionament al final d’aquesta setmana aporta una mica de tranquil·litat en el si de la corporació que lidera Trini Marín, però especialment l’ha d’aportar a la ciutadania, que ha fet molts esforços per mantenir la calma davant d’una situació que ha provocat mols maldecaps. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT