PUBLICITAT

La gestió molt ‘sui generis’ del Comú d’Encamp

El Comú d’Encamp no té només problemes en la gestió del dia a dia, sinó també en la seva comunicació. L’Administració encampadana no es pot basar en la improvisació permanent, tant siguin temes de gran envergadura com el futur de Saetde, com d’altres més quotidians com la higiene dels carrers de la parròquia, una tasca que rep les crítiques de molts veïns.
El darrer episodi, magnificat per la publicació en aquest mitjà, va ser la ferida que va partir un gos a causa de la brossa escampada al terra, entre ella trossos de vidre d’alguns dels botellons que s’organitzen al poble. La reacció immediata de l’equip de Govern va ser netejar la zona i anunciar la contractació de cinc eventuals per ampliar el departament d’Higiene per als pròxims cinc o sis mesos, donant per suposat que passat aquest període de temps les necessitats hauran disminuït o potser ho hauran fet les crítiques dels veïns.
Tot plegat dóna la sensació que el comú ignora quins recursos humans disposa, com ha denunciat el PS. Què una persona contractada com a assessor estigui exercint de cap de Departament de via pública i aparcaments,resulta sorprenent. Tal i com defensa l’oposició liberal una plaça d’aquestes característiques s’ha de cobrir amb personal de dins de l’Administració i, si no es cobreix la plaça, cal convocar un edicte extern. Tampoc se sap quin significat té per als dirigents comunals la paraula eventual tenint en compte que hi ha treballadors que porten 18 anys al comú dins d’aquesta categoria, i aquí els anteriors cònsols han d’assumir el seu percentatge de responsabilitat.
No es estrany que existeixi certa desconfiança per la forma com l’equip comunal sigui capaç de resoldre el futur de Saetde, una decisió de gran importància per a Encamp i per a les seves finances comunals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT