PUBLICITAT

Ordino necessita entesa i bona sintonia per reflotar Arcalís

Amb l’anuncia d’ahir de la minoria del comú d’Ordino s’obre definitivament la porta a les actuacions concretes dins de la corporació per salvar una situació que ha arribat a un punt d’inflexió. L’estació d’Arcalís necessita un revulsiu i abans que arribi l’hivern les bones notícies en aquest sentit haurien d’arribar. És per això que tant les conselleres liberals com l’equip de govern demòcrata han de posar fil a l’agulla per solucionar una qüestió que afecta molt directament als diners de tota la parròquia. 
 
Parlem de milions d’euros. És a dir, un problema seriós que exigeix la col·laboració de tots els estaments i, en aquest sentit, sembla coherent i fonamental que tot el Comú, tot sense distinció, dirigeixi els seus objectius a solucionar una qüestió amb molt en joc.
Liberals + Independents ha complit amb la seva paraula de proposar una societat d’inversió que està disposada a apostar per reflotar l’estació. Ho van anunciar durant la campanya electoral i ara és una realitat amb noms i cognoms, però això tampoc no és garantia de res si el que no es fa és donar les passes necessàries. 
 
Les conselleres de la minoria demanen ara que sigui el Comú que pilota Josep Àngel Mortés qui faci seva l’opció i convoqui un concurs públic per tal de trobar el millor projecte de salvació, però aquesta bona intenció pot xocar frontalment amb la intenció del Comú, que estudiava un pla de viabilitat i que considerava altres possibilitats per a Arcalís.
 
Sigui d’una manera o una altra, el que es prega és cordialitat i seny, i en cap cas fer distincions per propostes partidistes. El que cal és ser seriós amb un tema que implica una milionada d’euros i, especialment, un projecte de futur que no hauria de trontollar. Ordino necessita del consens per salvar la situació, com ho demana la resta d’Andorra perquè Arcalís és també part del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT